ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Forside
Landbrug
industri
Byggeri
expand_more
Håndværk og design
expand_more
institutioner og skoler
menu
SBO Factory ApS logo
Ring +45 22 36 60 14- til kl. 16.00 idag
Analogit
Danmarks bedste sejlmagerfabrik
Alt i skum og pvc

Quality together

Håndværk og process går hånd i hånd

Traditionelt sejlmager håndværk i moderne fabrik

I efteråret 2017 startede Glenn Schøn Hansen virksomheden SBO Factory. SBO Factory startede med at producere gymnastik- og legeredskaber samt indretning og sikkerhedsafdækning til legerum. Fra værksteds- til fabrikstankegang SBO Factory tilbyder kunderne kvalitetshåndværk med en fabrikstilgang som udgangspunkt.

Det vil sige, at virksomheden er baseret på et it-system, som er integreret i hele processen, lige fra kunderne indhenter tilbud, til de færdige produkter bliver leveret. Kunderne kan få udarbejdet 3D-tegninger af produkterne, inden ordrerne afgives. Via SBO Factorys hjemmeside kan kunderne herefter følge hele processen online lige fra tilbud og ordreafgivelse, ordreplanlægning, produktion til levering og fakturering.

Alle ordrer registreres i produktions og ordre systemet
Vi kan håndtere store og små special opgaver
Legerum i børnehave med mini "boulder" madras

Det giver kunderne den fordel, at de hele tiden kan følge med i, hvor langt i produktionsprocessen deres produkter er kommet. SBO Factory får den fordel, at de kan planlægge produktionen på nøjagtig sammen måde, som man gør det på en traditionel produktionsvirksomhed. Forskellige kompetencer giver nytænkning Glenn Schøn Hansen startede SBO Factory sammen med de to medstiftere Frank Olesen og Anders Boysen Jepsen. De tre så en mulighed for at ændre den måde, man traditionelt arbejder på i sejlmagerbranchen.

Glenn har en uddannelse som sejlmager, og han har derfor både håndværksmæssigt kendskab til og erfaring fra sejlmagerbranchen.
Sejlmagerfaget har været et rigtigt håndværksfag og den tradition er fulgt med efterhånden som branchen ændret sig til mange andre produktområder. SBO Factory har en ny og anden indgangsvinkel - det er vigtigt at det er en fabrik og ikke et værksted.

Vi kan levere store mængder og forsendelse direkte til slutbruger eller plads
1000 stk? 4000 stk? Ikke noget problem
Vi modtager selv Råskum og skærer det ud til dit produkt

Glenn og hans to kompagnoner har hver deres stærke sider, og de så derfor en mulighed for at kombinere deres kompetencer på en måde, som har gjort SBO Factory til en nytænkende virksomhed indenfor branchen. Fremgang har givet behov for arbejdskraft og nu er der 5 ansatte i virksomheden.


Ordrerne bliver flere og flere, og virksomheden er derfor allerede nu på udkig efter arbejdskraft med erfaring fra sejlmageri, møbelpolstring, saddelmageri eller lignende. Kontakt Har du lyst til at høre mere om SBO Factory ApS, eller ønsker du uddybning af ovenstående, er du velkommen til at kontakte Glenn Schøn Hansen på mobil 22 36 60 14 eller glenn@sbofac.eu